Thuis

Shanghai ZOGEAR Industries Co.,Ltd

Bedrijfprofiel

De Industrieënco. van Shanghai ZOGEAR, Ltd, dat in 2011 wordt gevestigd is een professionele leverancier van tandproducten die met zich het ontwikkelen bezig geweest is, vervaardigend tandproducten zoals micro- instrument, tand katoenen broodjes, speekseluitwerper, gezichtsmasker, tandslabben, tandnaalden, spuit, sterilisatiezak/spoelbroodjes en andere plastic punten.

 

Tegenwoordig, zijn de beschikbare certificaten van ZOGEAR CE0197, ISO13485, ISO9001, die door TUV, FDA en FSC wordt uitgegeven.

 

ZOGEAR is geen schitterende verschijning, maar echte binnen.

Wij hangen altijd de „kwaliteit aan zijn ZOE van onderneming, is de werknemers van de onderneming TOESTEL“ voor de ondernemingsgeest.

 

ZOGEAR streeft ernaar om veilig en hoogte - kwaliteitsproducten voor cliënten en patiënten te verstrekken. Dientengevolge, genieten onze producten van een hoge reputatie in wereldwijd zoals Europa, Amerika, Zuid-Amerika, Azië en Australië etc….

 

Ondertussen, werkt de superieure en snelle dienst veel om opmerkelijke klantenervaringen voor ons tot stand te brengen, wat van ons professioneel en efficiënt het werkteam wordt toegeschreven. Ons specifiek technisch personeel zal uitvoerige technische ondersteuning verstrekken en de goedgetrainde verkoper zal u de bevredigende dienst geven.

 

Bovendien, zijn het grootste deel van onze producten milieuvriendelijk omdat de milieubescherming door wij allemaal wordt benadrukt.

 

Wij geloven dat onze concurrerende prijs, snelle levering, het bereiken verwachting van de klant en goede naverkoopdienst de grondbeginselen van ons succes zijn!

 

ZOGEAR zoekt betrouwbare, op lange termijn samenwerkingspartners!

 

Onthaal aan ZOGEAR!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

ZOGEAR-de Industrieën, in 2011 worden gevestigd, zijn wij werkelijk jong, hartstochtelijk, innovatief, progressief team dat.

 

In Februari 2012, werd ZOGEAR de Gouden Leverancier op Alibaba. Tot nu toe worden wij verwezenlijkt de Vijf jaar Gouden Leveranciers.
In April dat verkrijgt hetzelfde jaar, ZOGEAR CE0197, ISO13485, ISO9001-certificaat door het bedrijf van Duitsland wordt verstrekt TUV, en ZOGEAR wordt goedgekeurd door het bedrijf van BV.

 

 In Februari 2014, verwezenlijkten wij FDA, ingingen de Markt van de V.S. Nu leveren wij OEM daar voor sommige grote bedrijven.

 

Sinds 2013, over de hele wereld wonen wij verschillende tandexhibtion bij. Zoals IDS, AEEDC, CIOSP, CDS (Chicago), enz.

 

 

 

 

 

Shanghai ZOGEAR Industries Co.,Ltd Shanghai ZOGEAR Industries Co.,Ltd Shanghai ZOGEAR Industries Co.,Ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Andere

Merken : ZOGEAR

Aantal werknemers : 30~35

Jaarlijkse omzet : 3800000-4200000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit micro- instrument voor verkoop Van goede kwaliteit micro- instrument voor verkoop Van goede kwaliteit micro- instrument voor verkoop